Body Move Stiens de hele zomer open en gratis inschrijven in Juli, Augustus en September!

Home » Zolen

Zolen

Noene – schokabsorberende inlegzolen – zodat NIETS u kan tegenhouden!

Noene schokabsorberende inlegzolen beschermen uw gewrichten tegen iedere schok en trilling die veroorzaakt wordt door wandelen en hardlopen maar ook stilstaan op een inlegzool van Noene is zelfs aangenaam.

Het materiaal wat uit Zwitserland komt wordt al 25 jaar toegepast in de podologie en de laatste 15 jaar in de (wandel) Sport. Het gepatenteerde vibro elastomeer absorbeert alle trillingen en schokken die uw voeten en gewrichten moeten verwerken. Geef uw gewrichten, pezen en aanhechtingen de kans om weer op krachten te komen en verwijs gewrichtsklachten en voet of hak klachten naar het verleden.

Noene kent de volgende soorten inlegzolen: (Klik op afb. voor groot)

De NO2 ( 2 staat voor 2 mm dik )

– Dit is de sportieve zool die heel goed in sport maar ook in wandelschoenen past. Kan onder een therapeutische of de standaard zool gebruikt worden maar kan er ook bovenop gelegd worden. Absorbeert en verspreid 98% van de schokken en trillingen.

Prijs: € 29,50

De URBAN LG2 ( ook 2 mm )

Dit is hetzelfde materiaal maar maar aan de neus en middenvoet smaller zodat deze heel goed in luxere schoenen past van de mannen of in de pumps van de vrouwen. Alle zolen zijn makkelijk bij te knippen.

Prijs: € 26,00

De SOS1 ( staat voor 1 mm )

– Deze ultra dunne schokabsorberende inlegzool gaat in bijna alle gevallen onder uw originele zool. Ideaal wanneer u door uw therapeutische inlegzool weinig ruimte over heeft in uw schoen. Of voor de ultra loper of marathonloper die met deze zolen maar 13 gram hoeft mee te nemen. Ook de wielrenner die deze zool gebruikt heeft minder last van dove voeten tijdens het fietsen.

Prijs: €26,00

De Ergonomics-AC2 ( 2 mm dik )

Dit is de enigste zool die uw originele zool vervangt. Het schokabsorberende materiaal van Noene zit op de plek van de bal van de voet en de hak. Dit zijn de plekken waar de meeste schokken verwerkt moeten worden. Of u landt op uw voorvoet of op de hak. Ideaal voor de wat fanatiekere wandelaar en of sporter.

Prijs: €42,50

De Optimum Sportzool – OFP2 ( ook 2 mm )
De Rolls Royce van Noene. Bij deze schokabsorberende inlegzool van maar 2 mm is de toplaag voorzien van de NEXUS technologie. Dat wil zeggen, de toplaag bevat 3 edelmetalen te weten: Platinum, Titanium en Aluminium. Wanneer deze combinatie gebruikt wordt geeft het een infrarood licht af die alle acupunctuurpunten onder de voeten stimuleert en activeert waardoor u een betere doorbloeding heeft en een lichaam beter functioneert.

Ideaal voor Restless Legs ( onrustige benen ) of na een operatie of ongeluk om sneller te herstellen. Heeft u vaak last van koude voeten? Dan is deze zool ook ideaal. Heeft u nergens last van dat zult u een prettige sensatie voelen onder uw voeten die uw lichaam gezonder maken en uw gewrichten beschermen tegen alle schokken en vibraties.

Prijs: €57,50

En last but not least…..

De Specific AC2 ( 2 mm )
– Dit is een hak insert die gebruikt wordt voor de mensen die veel op hun hak landen en die deze wil beschermen. Wordt vaak ingezet tegen hielspoor. Ook onze NO2 en URBAN LG2 zouden dit goed kunnen tegengaan.

Onze schokabsorberende inlegzolen zijn gekwalificeerd als een CLASS 1 MEDICAL DEVICE en hebben 2 jaar garantie. Dat is iets wat geen enkele zolen fabrikant kan en wil geven.

www.noene.com