Home » Sports » FTS 360

FTS 360

20140901_094110_resized (1)Nieuw en uniek in onze regio!!!; Functioneel 360 graden Training Station bij sportschool Body Move Stiens.

Een multifunctionele workout station waarop je door middel van natuurlijke bewegingen je hele lijf traint. Functioneel training is geschikt voor iedereen, ongeacht geslacht, leeftijd of fitheid. De trainingen zijn voor een brede doelgroep geschikt omdat er tijdens de trainingen verschillende intensiteits alternatieven gegeven worden . Of het nu gaat om een betere hartlongfunctie, een lager vetpercentage of beter kunnen functioneren in het dagelijks leven, alle fitnessfacetten worden getraind.

De mens is geboren om te bewegen, want bewegen zit in onze genen. Maar het lijkt erop alsof we dit een beetje zijn vergeten. Bewegen is de beste oplossing voor een gezond, fit en energiek lichaam.
Het doel van functioneel trainen is niet zomaar kracht, maar functionele kracht vergroten. Dus het versterken van ons natuurlijk bewegingspatroon. Je ervaart dat spieren onderling samenwerken en daardoor wordt je totale bewegingspatroon beter. Je balans kracht, flexibiliteit, explosieve kracht en lichaamshouding.

Doordat aan het frame diverse professionele trainingsmaterialen kunnen worden bevestigd zoals TRX, Dynabands, Ropes, Bokszakken etc. is het mogelijk vrijwel alle oefeningen op kracht en cardio in circuitvorm te geven.
Hierdoor is het mogelijk om zeer effectieve, functionele en gevarieerde workout aan te bieden die geschikt is voor iedereen en kunnen jong en oud, beginner en gevorderde sporten trainen op zijn of haar niveau.
Bovendien is individueel of in groepsverband trainen op FTS 360 puur FUN! Want beweging moet te slotte ook leuk zijn!

Kom eens langs en laat je informeren over jou mogelijkheden, of ervaar zelf eens hoe effectief jij kunt trainen op de FTS 360 bij Body Move Stiens!