Body Move Stiens de hele zomer open en gratis inschrijven in Juli, Augustus en September!

Home » Sports » Club Cycle

Club Cycle


Wat is Club Cycle?

Misschien wel een van de meest populaire programma’s. We zijn er mee groot gebracht en het is heerlijk: fietsen. Club Cycle is ge├»nspireerd op deze voor velen dagelijkse activiteit. Het ideale indoor fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken en wil werken aan conditie. Snel resultaat is mogelijk met dit programma waarbij er een hoge vetverbranding plaatsvindt. Ideaal dus voor de billen, buik en benen. Heerlijke muziek zorgt voor de extra energie om je mee te nemen op de ideale fietsroute.

 

Voor wie is Club Cycle?

Club Cycle is voor iedereen die doelgericht aan de slag wil gaan met training. Club Cycle daagt je uit zover te gaan als je kunt. De coach zal je blijven motiveren om iedere week er tegen aan te gaan.

Er zijn vijf elementen die dit trainingsprogramma tot een succes maken:

  • Veilig en effectief trainen onder begeleiding
  • Samen trainen, wat motiverend werkt
  • Een goede en enthousiaste coach
  • Muziek die zorgt voor motivatie en fun
  • Eenvoud en dus voor iedereen

 

De sfeer tijdens een Club Cycle les

De les zit boordevol energieke muziek en is afwisselend zodat je op een goede wijze vermaakt wordt terwijl je doeltreffend bezig bent. De coach en de oefeningen tijdens het programma zorgen iedere week voor een optimale ontspanning tijdens de inspanning. Rij mee met dit stukje entertainment.

Een gehele les wordt je meegenomen op een uitdagende route. De coach neemt je mee over bergen en dalen. Je zult je wanen in een andere omgeving doordat ieder muzieknummer een onderdeel voorstelt op een traject van een fietsparcours. Sluit je ogen en fiets de Alpe d’Huez, daal af van de Mont Ventoux en sprint over de eindstreep. Even in een andere wereld en nog goed ook voor de vetverbranding en conditie.


Wij dagen je uit mee te doen aan dit fantastische programma. Jong, oud, man, vrouw, beginner, gevorderd, iedereen in een groep werkend aan eigen doelstellingen. Dat is mogelijk met Club Cycle.