De overheid heeft besloten i.v.m. de corona crisis om alle scholen, horeca en sportclubs te sluiten vanaf 15 maart 18:00 tot 6 april a.s. Ook wij moeten hieraan gehoor geven en hopen dat al onze leden hiervoor begrip hebben. Meer informatie

Home » Personal training & coaching

Personal training & coaching

Sinds kort kan er ook personal training en coaching worden gevolgd bij Bodymove.

Vanuit de intake krijgen we samen het doel helder voor ogen.  Mensen zien mij als een vakbekwame personal trainer, die op een rustige en heldere manier de bij het doel passende oefeningen toelicht.

 Veilig bewegen is voor mij van groot belang. Ik werk vanuit een systeem waarin ik eerst kijk naar de zwakke schakels in je lichaam, de zogenaamde ‘energie lekken’. Voordat we gaan belasten moeten deze zwakke schakels aangepakt worden.
Dit betekent dat ik je eerst leer op een juiste manier te bewegen en daarna pas tot belasting overgaan. Dit om de kans op blessures zo klein mogelijk te houden. Hierbij is het voor mij en jou van belang dat ik altijd kan verantwoorden waarom ik iets doe.

Opleidingen:
– Cios, Sport- Bewegen en Gezondheid
– Fitness trainer A
– Chivo opleidingen Functioneel bewegen
– Chivo opleidingen Functioneel coachen

Heb jij vragen over personal training of coaching? Neem dan contact op via e-mail naar: vitaliteitscoachmax@gmail.com of telefoon: 06- 36078492